Stop Gambling Start Investing

SMALL ATTEMPT TO LOOK IN TO THE FUTURE.... DO YOU KNOW WHAT IS GOING TO HAPPEN TODAY & TOMORROW? WHAT WILL HAPPEN IN MARKET BEFORE A DAY, A WEEK OR A MONTH?NIFTY TODAY TOMORROW IS ACTUALLY AN ATTEMPT TO BECOME PROFITABLE VENTURE. TODAY’S PROFITABLE TRADING IS MUCH EASIER AFTER KNOWING TOMORROW’S TREND. SAME TIME IT BECOMES A NIGHTMARE TO TRADE WITHOUT KNOWING TOMORROW’S TREND.

JOIN GROUP "NIFTYTODAYTOMORROW" AT FACEBOOK. FOR PAID SERVICES LIKE MONTHLY CALENDAR OR ADVANCE CHARTS MAIL US TO janinishant@gmail.com OR nishantnjani@gmail.com

Saturday, November 9, 2013

Good Evening,
Yesterday Nifty opened gap down & never recovered to make a new high. Yesterdays open was the only high of day. Nifty lost 46 points at 6182 by -0.80%. We updated blog & group to cut short around 6170 levels (6165 level was a low of day). All my readers are also requested to read my market mantra commentary also to understand chart also. Don't follow chart blindly.

Join "NIFTYTODAYTOMORROW" group on FB to be in prompt touch. Updation of all group in FB is difficult to update & time consuming. 

NIFTY INTRADAY SCIENTIFIC CHART 8'th Nov 2013  
(Expected to happen during market timing)



NIFTY INTRADAY Actual CHART 8'th Nov 2013
 Nishant jani

No comments: